Tarih 27 - 28 Ekim 2022 Saat : 10.00 - 17.00
Eğitim Süresi 12 saat (iki gün: 6 + 6 ) Ücret 1.000 TL / Kişi (KDV Dahil)
Kurumsal karbon ayak izi ile ilgili hem standart bilgisine sahip olma hem de hesaplama metodu/yöntemlerinin öğrenilmesidir. Ayrıca İklim kanunu nedir, etkileri nelerdir konuları hakkında bilgilendirme yapılacaktır.
1 Paris Anlaşması ve Yeşil Mutabakat Süreci
2 Sınırda Karbon Düzenleme Mekanizması
ile ISO 14064-1 Kurumsal Karbon Ayak İzi İlişkisi
3 Sınırda Karbon Düzenleme Mekanizması Kapsamına
Girmeyen Tesislerin Durumu
4 Kanunun Gelişimi, Kapsamı, Hedefi
5 Fit For 55 Paketi İçeriği
6 CBAM Uygulama ve Geçiş Süreci
7 Ülkemiz Açısından Riskler ve Fırsatlar
8 Sınırda Karbon Düzenlemesi Mekanizması Kapsamı
9 ISO 50001:2018 Enerji Yönetim Sistemi
ve Yeşil Mutabakat İlişkisi
Afyon Kocatepe Üniversitesi mezunudur. ‘’İş Hukuku’’ konusunda İş Sağlığı ve Güvenliği bölümü yüksek lisans tezi vardır. Kariyerine İş Sağlığı ve Güvenliği alanında başlayıp, Mobbing alanında da eğitmenlik ve danışmanlık yapmıştır.
İş Güvenliği alanından sonra Sistem Belgelendirme ve Sürdürülebilirlik alanlarında kariyerine devam etmiş olup uzun yıllardır Karbon, Yenilenebilir Enerji, Emisyonların Azaltılması, Yaşam Döngüsü Analizi, Kurumsal Karbon, Ürün Karbon Ayak İzleri konularında Doğrulayıcılık, Baş Doğrulayıcılık, Danışmanlık ve Eğitmenlik yapmaktadır.
Ülkemizde ve global alanda faaliyet gösteren birçok yerli ve yabancı menşeili firmalarda başta Sera Gazlarının Doğrulanması süreci olmak üzere özellikle Sürdürülebilirlik alanında akredite kuruluşlar adına denetçilik, baş denetçilik, eğitmen ve danışman olarak görev almaktadır.
The web page was designed with Mobirise web templates